***       Водещите вечерни новини       на 6 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 6 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Обвиниха антимафиота, шпионирал за Русия. Росен Желязков в Киев: България категорично подкрепя Украйна


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 6 февруари   

 

„ По случая със служителя на ГДБОП, предавал информация на Русия, се работи относително нескончаем интервал от време. 

През цялото време Софийската градска прокуратура е била в съгласуваност и е провеждала срещи с ДАНС в лицето на зам.-председателя Петър Петров и наблюдаващия прокурор Ангел Кънев. 

Служебно ни е известно, че това, което ще се изнесе, е само и единствено плод на работата на ДАНС “.

***

„ Това, което се случва в последно време, сякаш не учудва никого. Още от отравянето на Емилиян Гебрев и гърмежите в оръжейни хранилища у нас подозренията съществуват. 

Акцията потвърждава, че тези подозрения са основателни “, съобщи Бъчварова. 

„ Това е част от борбата сред огромните сили “, добави тя.

***

Каква се оказа тя? Не била ощетена Григорова, а даже – в противен случай. 

***

От Антикорупционния фонд обявиха, че Нотариусът се е срещал с висши магистрати в клуб наоколо до Специализираната прокуратура.

Клубът се споделя " SS ", а достъпът до него се случва единствено със специфични карти.

***

***

„ Готови сме с новия меморандум за подкрепяне на земеделските производители. Призоваваме ги да се върнат на масата на договарянията. 

Очакваме ги да дойдат за диалог и да подпишем новото съглашение “. 

Това съобщи министър председателят на България акад. Николай Денков по време на брифинг в Министерски съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg.

***

***

„ Украйна има своето почтено място в общото ни европейско семейство, присъединението й към Европейски Съюз е геополитически избор, който България изрично поддържа “. 

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков в изявление пред депутатите от Върховната рада на Украйна в Киев, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание.

***

Украинските управляващи оповестиха през днешния ден, че петима сегашни и някогашни чиновници на разузнаването са обвинени в предаване на информация на съветската Федерална работа за сигурност (ФСС), и обявиха, че са " обезвредили " тази " мощна мрежа " на Москва, съобщи Франс прес.

Според Главната прокуратура те са украински жители. Единият от тях е работил за районен клон на ССУ, а другите четирима преди този момент са били чиновници на военното разузнаване (ГУР) на министерството на защитата и на Службата за външно разузнаване.

***

Приятелите на Путин не спят. Сръбското държавно управление експулсира рускиня, която живее в страната от четири години и се опълчва на войната в Украйна, с претекста, че съставлява запраха за сигурността, съобщи ДПА.

Белградският център за политика на сигурност твърди, че тези ограничения се дължат на продължаващото въздействие на някогашния шеф на сръбската организация за национална сигурност (BIA) Александър Вулин.

Преди седмица някогашният шеф на Агенцията за сигурност и информация на Сърбия  Александър Вулин бе награден от съветския президент Владимир Путин с високо отличие - Орден " Приятелство ", за огромния му персонален принос в развиването и подобряването на съдействието сред Агенцията за сигурност и информация на Сърбия и Службата за външно разузнаване на Русия.

***

Йеменските терористи, които са свързани с Иран,  заявиха, че са изстреляли противокорабни ракети по два кораба: " Морнинг тайд " (Morning Tide) и " Стар Насиа " (Star Nasia), в Червено море, заяви представителят на хусите Яхия Сариа в телевизионно послание, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР